Pénz7 Iskola

Elválasztó vonal a következő logikai résztől

A tudatosan gazdálkodó diákokért

Ebben a tanévben harmadszor vettünk részt a Pénz7 témahét programjában, melynek célja:

  • A pénzügyi tudatosság fejlesztése fizetési nehézségek esetén.
  • Információgyűjtés, döntés előkészítés, véleménymegosztás, egyeztetés gyakorlása a pénzügyek tervezése során.
  • A pénzügyek iránti felelősség felkeltése.

A 6. b, 7. a, 8. b és 8. c osztály tanulói " Okosan a hitelekről! " címmel a korszerű pénzkezelésről szereztek gyakorlati tudást.
Résztvevő tanárok: Göncziné Hudák Etelka, Reményfiné Vass Franciska, Szűcs Lászlóné és Zakarné Lóczi Mária Az órákat dr. Marcsó Julianna önkéntes szakértő közreműködése tette még hatékonyabbá.

A tanulók aktívan, érdeklődve dolgoztak. A csoportmunka során megvitatták egy-egy döntés következményeit, előnyeit, hátrányait. Közös vélemény, hogy a pénzügyi problémák kezelése csak átgondolt hitelfelvétel segítségével vállalható.

Úgy látjuk, hogy a program megvalósításával sokat tettünk tanulóink pénzügyi tudatosságának fejlesztéséért.

A pénz7 órák képekben:

A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére

A pénz7 órák az elmúlt évekből:

A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére A pénz7 órák Ugrás az oldal tetejéreVissza az oldal tetejére

Rókusvárosi II. Számú Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 6724 Szeged, Csáky József u. 2.
Telefon: 06-62-547032
E-mail: rokusii@rokus-ii.sulinet.hu